Tuesday, 27 December 2011

X ber tajuk..

Assalamualaikum , hari ni terasa bosan dan agak ketadusan idea dek kerana kemarin x deh post ape2 kat blig kesygan q ni.. :D rase x lengkap klu x jenguk Aidid Personal Blog ni .. sebelom2 ni pun  1 tahun aku tinggalkan dunia cyber dek kerana nak fokus PMR dan hasil nya 8A1B alhamdulillah...itu sudah cukup memadai , dan amat2 bersyukur dengan pencapaian itu...pasal status aku mungkin agak berubah sedikit cuma sayang aku dan cinta aku pada budak kedah tu still agi doe..ntah apelah special kw kan sampai aku ssah nk lpe kata2 kw..dah lah cinta aku langsung tak berbalas...:) tpi doe , seriyes aku still nk dengan kau...aku tunggu jandamu...:D jgn lpe contact aku ea...

0 comments:

Post a Comment