Sunday, 20 May 2012

pemergian dua cahaya mata yang aku sayangi...

Assalamualaikum... pemergian dua cahaya mata yang amat aku nanti2kan dan aku sayangi...pde 27.3 x silap...penerbangan dri sabah ke KL mmbuatkn ibuku terase skit di bahagian perut..dan pde  mse itu kandungan ummi sdah pn berusia 8bln 2 mnggu.. ibu ku di kjarkn ke hospital sbaik shja memberi tahu kpd walid ku ketuban pecah...tdak lma 4 jam ibu dlm blik berslin..lbih kurang pkol 2...1 insan baru yang dikrniakan nama Aidil Zikri Saufian tlah slmt di lahir...

3 jam lepas ibu lahirkan Fian... Dr. bergegas , tngok adik aku... then dr. bgtau walid aku yang adik aku Allah dah amek..al-Fatihah, smge adik aku d tempatkan di kalangan org2 yg soleh...

Pada 3 mnggu lepas , ummi dpt thu ummi mengandung... smnggu slps itu walid aku accident..banyak dugaan jgak lah... then hri ni , ummi aku terjatuh kat bilik air... darah banyak kluar...kdungan  3 mnggu...sedihnye...adik aku yg ni xdptd knal pasti sme ade perempuan atau lelaki...walid kat hospital, redha mndengar anak ke 7 nya gugur...



Aidil Zikri Saufi..

keguguran kali ke 2...



Wednesday, 16 May 2012

sorry...

Assalamualaikum....


milik siapakah kaki ini...yess ! aidid zikir saufi pnye...:D hbt x ? ni psal aku jtuh mtor..hish3...lps kne bedah darah still kluar tnpe hnti...xsape yg tau..lps ak dgan pakcik ak kmlngan mlm tu...keesokannye dn keesokannye..aku kemalangan motor plak...mngkin adik ak ckp btol ak bwk  mtor giler2..hehehe...sbr jelah...






nilah kreta yg pakcik ak pndu...kteorg kmlngan...mlm tu ak x deh kcedraan yg truk...cme hdung ak patah...3 hri kmudian..jeng3...aku jtuh motor..nakal x anak Nazmi Roslan ni...hahaha...smpai skrg sbnrnye ak rse skit...pgy skolah dgan mnggunakan tongkat ali...hahaha...tulah nakal..pdan muke..hahaha..jgnlah jdi mcm aku...pde sesiape yg tau tu..sorry x bgitau..:) kaki je...yg lain okeyh...

d samping itu, aku ade brite lg..ni pg tdi brlaku..mse2 jwb exzam, tetibe guru pngil...saufi ade call untuk awk...ak pn trkjutla dri spe plk kn..suspen2...upenye dri ummi..hdung smbat, comfirm ngess..rpe2nye..walid trsyg dh sdar...tpi ummi kte dy x bnyk ckp..tdy pn mse ak pgy lwat dy , dy tido...hehehe...abi syg walid..:D