Friday, 23 December 2011

Buat pertama kalinya..

Assalamualaikum... hari ni hari aku bertolak ke Semporna , alhamdulillah semua perjalanan baik2 belaka...smpai je kat airport tawau ade sorg budak perempuan berpakaian serba tutup labuh2 jugak asyik pandang aku.. ak tak perasan lah cume terperasan dy pandang aku... dy snyum , aku pun snyum lah... cntik juga awek2 sabahan.. hahaa :D

Ni dekat airport tawau,
Ni pemandangan dari luar airport tawau..
Lepas ni terus ke Semporna, Sabah.. Lebih kurang jam 2 ptg smpai kat semporna...pergi ke seafest hotel then check inn lepas tu terus bertolak ke pulau mabul...

Pengangkutan ke Mabul Island
Tak sempat nak buat ape2...just looking around je... boleh tahan lah... besok Walid cakap nak pergi ke Tampi2 resort lusa baru ke kapalai...aku dekat semporna ni selama seminggu baru aku balik kedah then urus perpindahan ke johor...aku dah pergi sabah , korang yang belum tu biler lagi beb ??

0 comments:

Post a Comment