Friday, 16 December 2011

Tutorial : Macam mana nak dapatkan blog ID...

Assalamualaikum...Dan selamat sejahtera...ape khabar korang hari ni??? penulis blog ni tak berape nak sihat...beberapa buah blog yang aku follow biler aku tekan butang follow dorang mesti erorr! sebab tak masukkan blog ID..separuh blog mungkin tak ajar macam mana nak dapatkan blog ID so sekarang untuk blog2 yang tak masukkan blog ID masukkan lah erk..nanti blog korang nampak cacat...bukan nak memerli or mengajar cuma nak berkongsi...  nak dapatkan Blog ID senang je kalau nak edit blog mesti jumpe macam yang kat bawah ni kan???

kat atas ni lah blog ID , mesti jumpe ni... yg nombor panjang2 tulah blog ID...klu tak nampak picture kat atas ni tekan je Zoom nanti nampak lah dengan jelas...:) thanx....

0 comments:

Post a Comment