Sunday, 20 May 2012

pemergian dua cahaya mata yang aku sayangi...

Assalamualaikum... pemergian dua cahaya mata yang amat aku nanti2kan dan aku sayangi...pde 27.3 x silap...penerbangan dri sabah ke KL mmbuatkn ibuku terase skit di bahagian perut..dan pde  mse itu kandungan ummi sdah pn berusia 8bln 2 mnggu.. ibu ku di kjarkn ke hospital sbaik shja memberi tahu kpd walid ku ketuban pecah...tdak lma 4 jam ibu dlm blik berslin..lbih kurang pkol 2...1 insan baru yang dikrniakan nama Aidil Zikri Saufian tlah slmt di lahir...

3 jam lepas ibu lahirkan Fian... Dr. bergegas , tngok adik aku... then dr. bgtau walid aku yang adik aku Allah dah amek..al-Fatihah, smge adik aku d tempatkan di kalangan org2 yg soleh...

Pada 3 mnggu lepas , ummi dpt thu ummi mengandung... smnggu slps itu walid aku accident..banyak dugaan jgak lah... then hri ni , ummi aku terjatuh kat bilik air... darah banyak kluar...kdungan  3 mnggu...sedihnye...adik aku yg ni xdptd knal pasti sme ade perempuan atau lelaki...walid kat hospital, redha mndengar anak ke 7 nya gugur...



Aidil Zikri Saufi..

keguguran kali ke 2...



2 comments:

  1. sabar dik...allah sedang menguji adik....harap sabar dengan ujian yang Dia berikan ni..

    ReplyDelete
  2. sabar aidid ~ mayb ada hikmah kott :)

    ReplyDelete