Sunday, 18 November 2012

Sekian lame..

Assalamualaikum.. lame kiranya sy tak update blog ni.. blog ni dah lame terbiar, sorry x dpt nak jdi aktif.. pembloger nak SPM plk thun depan, sorry korang ea.. minta maaf sgt2.. ;) baru2 ni, pembloger pergi tau tmpt ni.. negara jiran jugak.. insyaAllah nnty pembloger share gambar2 kat sane eh.. klu tertarik, korang pn blh pegi sane.. inshaa Allah.. :)

Tuesday, 6 November 2012

Lamenye tak updated..

Assalamualaikum, ade lg x knl aku ni ?? Dah lme x jenguk, tdi adik ak nk on9.. tpi ak x kasi, ak nk on9..:D hahaha..Tuan empunya blog ni dah ade makwe baru tau.. name dy NurFarain, alhamdulillah.. dpt jgak, dahlah cntik , memahami plk tu..:) smoge ianya bkn sementara., yg lme tu, bkn mmng x deh jodoh.. ak mls nk kutuk2, sbb dy dlulah yg sy puja, xkn dah clash trus nk maki maki bagai.. mse couple, kemain syg kn? asl da clash nk maki2.. Memang dpt dose kering je nnty.. Aku lbih ske brdamai.. x ske ak kusut2 haih.. Mcm bdak2 je, bdak2 pun xske ptus2.. Bler ptus, dorang msti nk smbung blik.. itulah Kebahagiaan :) Tahun depan, ak nk struggle, xnk kalah haih dgn makwe.. malulah klu makwe lebih pandai, biar seimbang..;) Persaingan sihat org panggil doakan kmi bahagia.. Amin..