Thursday, 8 December 2011

Twitt Twitt...

Assalamualaikum, dekat twitter tadi , baru je tadi tak sampai berape saat pun , sorg budak ni (aku pun manelah tau budakkan) dy post kat twitter tanye sape ade lagu Ombak Rindu (OST Ombak Rindu) , aku pun twitt lah dy cakap "me" then dy cakap BBM ! aku pun tak faham ape tu BBM ! so aku cakap lah okey , hahaha bodoh tak aku ? kampungan sangat BBM pun tak tahu rupenye Black berry mesg dahh.. hahaha malu kat budak2 10 tahun... aku kalah dengan budak 10 tahun tak sangka lah.. :D budak sekolah rendah dah maju sekarang ni...

0 comments:

Post a Comment