Tuesday, 13 December 2011

PMR result nak keluar...

Assalamualaikum.. bilalah PMR nak keluar ni?? aku kalau boleh minta2 sekaranglah result PMR keluar aku bukan apa aku nak sangat tamatkan cuti ni, then berpindah ke sekolah baru... Walid (bapak aku) cakap tahun depan aku akan sekolah kat hometown dy (johor) tapi Ummi pulak cakap aku akan satu sekolah dengan cousin aku , pening banget... ntahlah nak sekolah mane... ahh , tak kesahlah sekolah mane2 pun same je, asalkan dapat study, tapi aku nak sekolah kat KISAS (SBP) x pun sekolah2 berasrama penuh terdekat, di mana aku dapat tawaran disitulah aku sekolah.. tapi tengok keputusan trial aku memang susah nak dapat masuk sekolah berasrama penuh ni, yelah aku dapat 6A je, paling tidak aku dapat MRSM tu pun x tahu lagi... yelah sekarang budaknye walaupun tengok facebook tapi study tetap okkey yakni pandailah... jarang nak jumpa budak kurang2 sekarang ni.. hari makin hari semakin banyak saingan lagi batch 1996 harap2 lah aku dapat 9A amin.. hahah :D

0 comments:

Post a Comment