Thursday, 8 December 2011

Pemerhatian Lelaki Vs. Wanita..

Assalamualaikum... selama aku di sekolah menengah ni aku asyik dengan pemerhatian ku tanpa ada sebarang komen... semua orang asyik dengan kelekaan masa form 1 termasuk aku sendiri , yang nakalnya dengan kenakalannya, yang pendiam bertambah dengan pendiamnya.. kenangan form 1 bila di kenang-kenangkan kembali terasa malu nak fikir saat2 itu.. bukan apa masing-masing dengan perangai kebudak-budakan langsung tak tahu malu, lepas tu aku ingat lagi.. kawan aku bercinta, :D dating kat bawah pokok depan sekolah.. hahaa , aku mase tu tak lagi mengenal apa itu cinta?? lagipun masa tu mana ada handphone lainlah macam sekarang ni kan... dah maju lah katakan ape orang putih cakap (upgrade) hahaha.. :D aku mencari-cari apa makna cinta ?? macam mana rasa cinta?? kalau putus cinta macam mana plk ??? tapi selama 2 tahun setengah tu aku langsung tak kenal tu semua??? orang cakap aku kolot lah apalah.. hahaha :D tapi aku tak rasa pun macam tuhh.. yelah, kita tak boleh juga percaya pada tanggapan orang kat kita silap2 boleh bawa bahaya... abah cakap, kita tahu diri kita sendiri... tak perlu nak dengar cakap orang, kita sendiri tahu sapa diri kita right ?? that's all lah.. :D

2 comments: