Sunday, 18 December 2011

Tak abis2 tnye sal mkwe..

Assalamualaikum n salam sejahtera...dah 10 orang tanye aku knpe x couple2, pakcik2 aku pun tanye... first pakcik sulung aku tnye aku jwblah "xdeh lgilah,mlas nak crilah.." pak long ckp : "lelaki klu x couple pucuk dy mati tau..hahaha" Aku: "apelah paklong nie merepek jewp.." second time mak usu aku tnye : "ayyie ni x deh mata air ke?" Aku: "mate air?? ape tuhh" Mak usu: "makwe lah..ade x?" Aku : (geleng2 je) Mak usus: "laa yeke? bguslah..:)" Aku : (gelak je) lepas tu Kawan aku lak yg tnye Ahmad Rahimi "ahh, kau ni biler nak ade makwe??" Aku: "hah?? mlas lah ak" Remy: "lelaki klu x deh mkwe, pondan kau tau" Aku: "kesahnye biarlah yg pnting ak setia pada Allah"... Remy: "susah ckp dengan kau ni" Aku : (gelak) lepas tu banyaklah yang tnye bnde yg sme... aku pn kadang2 haha..gelak2 sndiri dengan soalan dorang tu.. termasuk lah bdak 2 ekor ni.. hahaha (jgn mrh ea tieqa nun airul)....hahaha

0 comments:

Post a Comment