Saturday, 14 January 2012

Banyak cabaran kan...

Assalamualaikum...hahaha lme x updated...yelah dapat on9 sekali dlm seminggu je...lain2 hari xleyh...dlm perjanjian dengan walid mcm tu...kalau ikut ak nk je ak on9 tiap2 hari updated blog tpi busy lah kat skolah...dengan Fizik , Kimia , Biology , Add maths dn Perikaunan adoohh....mncabar...lebih2 lagi bahse Arab ni...sungguh2 mncabar...kdang2 dgan x dsngajekan...mngeluh jgakkan...yelah bukan alang2 susahnye bhasa Arab tinggi ni , isi2 dy brbeza skit dgan komunikasi..komunikasi senang , x deh lah ssah kn...tpi ape pun "So far So good " lah jgak kn....kwn2 pun ramai yg pindah skolah berasrama penuh ade yang masuk KISAS dn ade jugak pergi ke seremban , sampai sorg tu ad yang terbang ke sarawak dn sabah..member2 perempuan ramai jgak yang pindah pergi ke MRSM dn SBP2 yang terdekat..kekasih hati aku pun dah pindah..HAHA , aku dgan budak tu dah x contact langsung , email dy sampai hari ni aku tunggu still x smpai2..agaknye da ade pkwe kott kat MRSM tu...smge anda berbahagialah dgan Pulau Pinang pesanan buat Mahbubah q , jge diri aww...tau lah kat pinang tu ramai mamat2 nsem...tpi jgelah kunci nme q..:D Assalamualaikum...

0 comments:

Post a Comment